28 maj

Jag bara lägger ned precis allt nu, orkar inte med en massa skit längre. Har fått nog av sådant nu, det tar bara en massa kraft och energi av mig. Har nog med att koncentrera mig på mera jobb och min framtid.

Så kort var det för dagen, orkar inte ens ta upp en liten tumme snart!

Byebye,

27 Maj

Hästen jag & renen var på hotellet. Vi drack lite fanta och hade det super duper mysigt. =) Sedan gick det lite i kras. Renen ville gå hem för att hon frös, och det accepterade vi absolut! Vi gick vidare till militära området "bakom via vinetto" för att kolla på våra nya vänner när dom arbetade för fullt. Smsade med Renen och ville att hon skulle komma, men efter mycket om och men så blev det inte så. Sedan gick vi vidare bort mot Tuvehagen på en liten sväng. Dock frös vi som in i helvete, men promenaden gjorde susen.

Bort till shell för att träffa våra gröngölingar, som satt å käkade korv.haha..
Hälsade även på en kille, som jag har haft kontakt med ett tag. trevlig!  Så jag hälsade på honom och han kom fram till oss och frågade om i var hungriga. Men vi sa nej. Sedan undrade han vad vi skulle göra ikväll, åh vi inget speciellt. sedan frågade han om han fick hänga med mig hem. Men det accepterade jag inte. Han testade att fråga om han fick hänga med hem till hästen. Men hästen accepterade det inte heller. Tillslut frågade han oss om vi ville höra sanningen. Vi bara, klart vi vill. Då kom det både ett och annat ord ur den munnen som man helst inte hade viljat höra. (men vi tog inte åt oss) Senare såg jag att han hade ringt till min telefon och pratat in en massa. Som jag & hästen tar som ett klart hot. Så ringde han igen och jag svarade. Jag skulle aldrig mer sms:a till honom, vilket jag definitivt inte kommer göra. Och inte heller ringa till honom, som jag absolut inte heller kommer göra efter denna kvällen. Om jag gjorde det så skulle han anmäla mig, vilket jag inte fattar vad han kan anmäla mig för. Men har iaf, blockerat honom på msn och på alla andra sidor som vi hade kontakten på.Även raderat hans nummer.(han var alkoholpåverkad) Så, nej, han är inte trevlig!
Så, får väl se vad som händer & sker i framtiden.

Byebye, sov sött !


25 maj

Idag har jag & sandra häst tvättat kläder :) fast hemma hos mig då :)
Ska alldeles straxt gå ned och ta ur hennes kläder ur torktumlaren =) Så snäll är jag !
Men vad gör man inte för sina kompisar som sagt ?!

Sedan har vi varit och hälsat på Samuel, och nåra polare till han. Mycket trevligt!
 Dock försökte den lilla pojken ta kort på oss.
Men det gick nog inget vidare hoppas jag :D haha . . . .

Sandra kanske skulle lekt med mig åh sandra idag.
 Men hon hade klipptid, så fick bli en annan dag =)

Tack för all den tid ni ger mig!<3
Ni är bara för bra måste jag säga!
Bästa bruds!!



Puss&smeeek till er tjejjor på rumpan :) haha..

22 Maj


 
Jag blir bara så sjukt trött!! Ska folk aldrig kunna lära sig att säga sanningen någon gång ?!
 Hur svårt kan det vara att säga vad man tycker & tänker. Visst, inom rimliga gränser absolut!
Som igår, du frågade mig om du fick hänga med mig hem och sova över.
Varför kunde du inte ha kläckt ur dig hur det egentligen låg till?!
Du hade ju känt så länge.
Så varför inte tala om det på engång, istället för att gå & hålla på det ?!
Osäkerhet?! TALA OM DET!

Aja, nu vet jag ju hur det ligger till iaf, sjukt skönt måste jag säga. Skulle jag inte frågat, skulle jag inte vetat det just nu.
 Du kunde sagt det när du ringde ikväll, eller varför inte igår när vi skulle gå hem ifrån Sandra  ???!

Nu ska jag sova iaf !
Nattinatti!

21 Maj



Eftersom Sandra Häst är min manager så fick det bli denna bilden idag =) hehe..

Ja, vad har man gjort ?! Varit ute och åkt lite bil med sandra häst & renen, åh nåra polare till renen. Mycket mysigt må jag säga =) Alla vi i killinggänget samlade. hahah..

Imorgon blire jobb, eller senare idag kanske man ska säga eftersom att klockan är över 12 just nu . hehe . börjar vid tio och jobbar till tre. Antog att jag skulle börja vid sju först, men när jag kikade en extra gång i min almanacka så visade det sig att jag skulle börja vid tio. & det gjorde inte mig ledsen inte, skönt att sova nåra timmar extra =)

Men nu ska jag sova !

Puss&kram

Love me, hate me, say what you want with me!!!



19 Maj




Idag har man varit hemma i Ingatorp med Sandra Häst en sväng. Sedan kom Mulle och hämtade oss mycket snällt må jag säga =)
Sedan har jag suttit hemma åh käkat raggarballe med svängdörrar hos hästen och kikat på tv. Mycket myys!

Varit på hemköp och köpt honung, så jag förhoppningsvis blir bättre med min jävla hosta!! Påvägen dit såg jag gullefjunet så jag fick mig en puss * superglaaad*

Natti natti på er gott folk! =)
 

16 Maj

Idag har jag varit på min kusinbarns konfirmation! Felicia =) en sjukt söt unge det alltså :) Många minnen av henne =)

Så först gick man upp vid 8 för att fixa sig till konfirmationen =) myyys :) Sedan iväg till konfirmation & sedan bärde det av till stan en sväng. Sedan vidare upp till felicia =) Sjukt fint hade dom det måste jag säga :) Satt och pratade med min kära lilla kusinbarn och med hennes mamma som jag inte träffat på ett jävla bra tag. Efter åkte jag tillsammans med min kusin och hans flickvän hem till oss. Och min kära kusin, fick se lite filmer från när vi var små =) haha..

Sedan kom sandra renen och hämtade mig i Ingatorp, sjukt gulligt =)

Efter bar det av till sandra häst för att snacka lite, sedan ut på "stan" sedan hem till thörnis där även kapstad var. Mycket trevligt =) Dock drog kaparn hem allt för tidigt. haha , så jag åh sandra drog till snabbt å gott som det heter åh drog varsin hamburgare.haha... Efter det blev det enbart hem och vänta på sötingen själv = )

Godnatt & sov gott!!

12 maj

Idag har jag varit & köpt toalett papper på netto, det ni! Fick sällskap av Sandra häst som kom & väckte mig på morgonen. hehe..  Sedan såg man någon trevlig person i kavaj idag vid princess med. hehe, dock visste jag inte att det var du , så därför jag inte kom fram å hälsade. haha, men lovar att göra det nästa gång =)

Sedan har man varit hos Kim & Johanna och kollat på Big Daddy. Så söt film =) & Andreas var med också =)

ja, det var väl de största händelserna under denna dagen.

Ja, juste, snackat med min kära mamma med ! =) hehe, frågade om hon kunde bädda sängen tills jag kommer hem på fredag kväll. haha..

Just nu sitter jag här ensam vid min kära dator, så får väl se vad som händer imorgon dock :)

Puss&kram

Sjuuukt glad =)


6 Maj

Idag har  jag arbetat =) Var dock en hel halvtimma tidigare till jobbet idag. hehe. duttig!!

Sedan var jag på stan en sväng för att köpa, cykellyse så inte polle polisen ska kunna ge mig böter. Köpte en konfirmationspresent till mitt kusinbarn =) Eftersom att jag ska på konfirmation på lördag nästa vecka. Sedan köpte jag en ögonbrynstrimmer, & den funkar sjukt bra. Nästan för bra, haha.. Inte mkt av ögonbrynen kvar nu . mohaha . .

Efter sandra renen hade varit å hälsat på, på sitt sommarjobb som hon ska vara på i sommar. Så drog vi hem till hennes mor å far en sväng å sedan till Vetlanda. Käkade på donken ,åh drygade oss lite i stan,.

Snackade lite med sandra hästen och sedan fick jag sjukt fint besök =)Åh, det finns väl ingen på denna jord som kan gissa vem . mohaha. Mjo, det finns det, men det håller jag hemligt för dom som inte vet.=)

Nu ska jag ta åh tänka på sängen. Ska hem till Ingatorp en sväng imorgo åh hälsa på min kära  mormor & co. sedan hem igen på kvällen eftersom att jag ska jobba på freda.

Pusspuss<3

5 Maj

Arbetat idag =) Imorgon ska det också arbetas & hela helgen =) nice värre!
Men helgen efter är jag ledig :) 
Har tagit ledigt för att åka till vimmerby och gå på min kusindotters konfirmation.
Hon frågade mig, jag har inte träffat henne på ett jävla bra tag.
Så känner att jag måste göra det !
Vilket är något jag verkligen vill med ! <3
Söta Bästa Felicia!!!

Sandra renen var så sjukt snäll och skjutsade hem mig ifrån jobbet. Skulle egentligen gått hem, men tänkte passa på att träffa den söta ungen samtidigt. Så du ska få bensinpengar gullan! =)

Sedan ringde jag sandra häst så hon & jag var ute & gick en sväng. Sedan träffade vi på Mulle & Andreas, mys :) Dock hann jag inte snacka nått med Mulle. Men men, kommer väl fler dagar =)

Väl hemma hos sandra häst, löjlade vi oss lite på baksidan av hennes lägenhet. Men det hör ungdomen till . .haha ..

Nu ligger jag här hemma i min säng å försöker värma mig, sjukt kallt ute. Men går inget vidare. Hade ju inte gjort något om du skulle kunnat hjälpa till att värma mig ;)

Puss&godnatt!

4 Maj

Ännu en dag har gått!
Idag har jag tvättat lite kläder och så. Duttiga jag. =)
Sen får jag inte glömma att Sandra Häst gullet tvättade två av mina jeans .
Så gulligtvärre! Imorgon ska jag tvätta lite till lite handdukar å så som kan behövas :)

Idag var jag först lite med sandra häst hon kom å ringde på och var så glad så =) hehe.. Men jag snäppet trött. hehe.. Sedan fick jag sms av Andreas, =) frågade om jag ville hänga med till jkpg med han . Klart jag ställer!

Iväg till Jönköping med Andreas, Kim, Jocke & en till vad han nu hette.
Minns inte riktigt, men känner igen honom sjukt väl. hehe..

Väl uppe i jkpg köpte Kim slutsteg å baslåda. Sedan käkade dom på Mc donalds. Eftersom att jag innan vi åkte hade käkat med Sandra häst. Så valde jag att ta en milkshake istället med chokladsmak. Mycket mumsigt =) Sjukt roligt hade jag iaf =)  Mycket skratt på hemvägen.

Påvägen tillbaka till eksjö fick jag sms av kära Sandra renen. =)

Väl tillbaka till eksjö åkte vi upp till andreas farmor&farfar/mormor&morfar.
Kommer inte ihåg vad det var. haha ,
jag å sådant är inte det bästa minnet kan jag inte påstå. haha.
Andreas & Kim skulle fixa lite med ljudet.

Får skjuts hem av Andreas, mycket gulligt må jag säga =) Tack söta gulliga du !

Hänger upp tvätten och ringer till Sandra häst ännu en gång.
haha. Vi gick ut på en promenad & tog oss varsin korv med mos på shell.

Åh nu har jag varit nere å hämtat ännu en tvätt så imorgon är jag nästan fit for fight! hehe,
ska dock arbeta från 15-21. Så får väl kanske bli en promenad upp till jobbet imorgon, kan vara bra att röra på detsåkallade fläsket. haha...

Ha det finast!


3 Maj

Var inte så längesen jag skrev här sist. Men kände att det faktiskt var på tiden att uppdatera lite =)




Idag har jag arbetat för fullt.
Det var super duper mysigt måste jag säga.
Kollade på Mamma Mia ännu engång, med min kära brukare.
Den är bra,
så jag kan knappast få den ur mig.
Hade på sing along versionen också.
 Så då kunde man ju sitta å sjunga till =) Det uppskattades!

Sedan har man fått sms om en massa tjejproblem.
Jag orkar inte, jag står mitt emellan er.
& jag ställer mig inte på någons sida.
Jag vill inte blanda mig i , men samtidigt blir jag indragen.
 Eftersom att ni båda är mina bästa vänner och båda pratar med mig om erat problem.
Men som sagt, vänner är till för att lyssna.
 Men bara för att jag lyssnar, så betyder inte det att jag ställer mig på någons sida.
 För det får ni lösa själva.

Sedan fick jag telefonsamtal igår, om att min syster var på sjukhuset.
Men hade fått åka hem senare på dagen.
Idag fick hon åka dit igen =(

Kära syster!
Hoppas allting är bättre nu,
 efter operationen och att du slipper den dära skiten!
Funderar verkligen på, vad det kan vara för något alltså.
Hoppas det inte är något allvarligt!
Jag tänker på dig !

ME LOVES YOU!<3



Min superduper bästa syster!

T
revlig
E nvis
R olig  
E go
S nygg
              E melies syster

Nu går vi vidare i min blogg! =)

Ma bruuuusch!

Har inte så mycket att skriva om honom dock !
But me loves you too!



T attos
mtänkssam
M iffo
M ekar lastbilar
Y ou are only my brother!<3

Sådärja, nu har ni sett mina två av tre syskon iaf :)
Som många kanske har märkt ,
så tycker jag om att snacka om min familj o.s.v.
Men det har sin orsak också,
det är de som jag känner att jag,
 har kunnat lita på till hundra procent,
under hela min livstid hittills.
Och så lär det fortsätta vara!

Familjen är det främsta i mitt liv!<3
Om det inte passar,
så har du ingenting i mitt liv att göra!



Måste tillägga att jag saknar en person =) Åh, ni skulle nog gärna vilja veta vem antar jag.
Men fetaglöööm! <3 =)

Shiit, långt inlägg idag =) Men det gillar vi allt !

Puss&godnatt