17 Oktober

Idag har man varit på hockey tillsammans med pojken min & hans far. Mycket trevligt! Hv vann över luleå.. hehe, det gillar vi. Dock hejar ju jag på FBK, men fick ju hålla på HV idag, eftersom pojken håller påt och färjestad spelade ju faktiskt inte. haha..

Träffade också min kära lilla kusin Niklas, dock tror jag knappt att han kände igen mig. Eftersom vi inte setts på ett himla tag. Men får ta å rycka upp mig och åka å hälsa på snart :)

så nu sitter jag här med min pojke bredvid och kikar lite på  tv. Han är så himla söt när han ligger där och koncenterar sig på tvn;P hihi...

Men nu ska jag ta åh pussa lite på honom så han blir glad ;P tiiihi..

Ha det gutt!!

Puss & kläm


14 oktober

hehe.. jadu, vart ska man börja tycker du ?
Kanske vill veta vad som hände igår eftersom jag inte skrivit på ett tag ?
Äsch, jag tror vi skiter i det, inte så många som läser min skit iaf :)

Igår lekte jag med katten jansson och det var väldigt skoj, för Robert Gustavsson kom på besök.
haha, nej, nu ska jag återgå till den seeeeeriöösa blogg som jag har.

Efter jag jobbat igår så började jag fundera på vad jag skulle hitta på, på kvällen. Var lite sugen på att sticka upp till Nikaro och undersöka hur mycket ett träningskort kostar där. Börja på gym vettni! Dock hatar jag verkligen att gå på gym, men vafan, man får väl offra sig lite för att bli snygg. Simmar ju ibland dock, men är ju bra om man kombinerar styrketräning med simning har jag hört. Så funderar på att satsa på det. Dock kom jag inte längre än, utanför dörren vid jobbet. Då jag fick en sådan strålande idé. Jag skulle åka iväg till Sävsjö :) Ingen kan väl lista ut varför antar jag . haha.. *dumstämplad*

Kommer hem och börjar packa ihop lite saker som jag skulle ha med mig. Efter ännu en liten stund kom jag underfull med att en killkompis såkallad Hamstern åker med den bussen. Så skickade iväg ett litet sms om att vi skulle ta sällskap lite av vägen iaf. Så fick besök framåt halv 5 tiden av Hamstern. Satt åh snackade lite gamla minnen och sedan bar det av till bussen.

Väl framme gick jag å min snygging och köpte pizza. För att sedan ta med oss det till en tjejpolare till mig, som var hundvakt hos sin mor. Hon sa att det skulle ta 5 minuter . För oss tog det väl en kvart att hitta dit, men tog nog tomejfasiken 5 minuter hem så jädra kallt som det var ute.

Käkade lite pizza och kikade simpsons, sedan blev det hem igen. Väl hemma blev det att kika lite på Robert Gustavsson och sedan direkt i säng.

Kom hem till eksjö idag, drog en repa på Princess tillsammans med sandra för en feting frukost. Sedan direkt till jobbet. Nu äntligen har jag käkat och ligger i min dundersköna säng och bara njuuuter av lugnet!

Får bli en tidig kväll, är så trött. Så blir att sova tidigt.

Puss&mys

P.S. här har vi snyggingen själv :)


11 oktober

Denna helgen har varit hur skön som helst ! :)

I Fredags arbetade jag och sedan bar det av hem till Ingatorp tillsammans med mitt lilla gull ;P
När vi kom dit lagade vi lite tacos och hade fredagsmys med lite godis :)
Senare på kvällen kom Jenny, Robin & Linda på besök. Väldigt skoj, har inte träffat Jenny på ett himla tag så det var mycket trevligt.

Lördagen blev det först ett telefonsamtal från min syster. Frågan var bara.
- Lyser lamporna hos er ?!
Nyvaken som jag var, visste jag väl inte det. Hade inte tänkt på att tända någon lampa innan jag svarade i telefonen inte.
Antagligen hade strömmen gått och kommit tillbaka lite då och då.
Hon trodde väl att det var något fel på enbart deras lyse i deras kåk. haha


e att den var sönder. Kände på själva kokarn, den var varm. Men lyset lös inte som det ska göra. Men tänkte, det blir nog färdigt snart. Det gick ett antal minuter och den lät inte som den brukar, när äggen är färdiga. Efter mycket om och men och konstiga ljud i hela huset. Så kom vi fram till att strömmen kom och gick. Konstigt, att det inte blev nåra kokade ägg då :S  Så en frukost utan kokade ägg :(

Vidare till min kära mormor och snackade lite med henne. Hon har fortfarande inte fått någon hjälp för att hon hör så dåligt. Remissen är skickad, men inget svar ännu. *gaah* Blir galen!!

Till middag denna dagen blev det kyckling och potatissallad :) mycket smarrigt!!

Kan ju tillägga att det INTE blev någon "hockey i sängen"..hahah...

Söndagen och sista dagen i helgen. Vi vaknade även denna dag av min syster som ringde och frågade om hennes hund fanns på gården.
Snacka om en som blev galen!!
JAG!!

Dags för mor och far att komma hem ifrån Strömstad & Gbg. Eftersom min kära mor fyller år på tisdag, så hade vi gjort lite hemmagjorda maränger. Så vi kunde käka maränger med glass och chokladsås. Mycket gott!! =)
Ordnade också lite fläskkotletter med bearnaise sås och klyftpotatis. Som vi aldrig trodde skulle bli färdiga, men vi lyckades även med det. Trots att jag är kass på att laga mat, så tur man hade en andra  halva som visste hur man gjorde. hehe..

Väl hemma i Eksjö igen och kikar lite på tv, ska väl snart sova. Är ju faktiskt en ny arbetsvecka imorgon. =)

Natti & pöss


8 Oktober

jaow, då har man rensat av golvet här lite nurå i lägenheten. Dock är tvätta golvet och allt annat kvar. Men orkar inte det idag. mohaha, tänker just på hur jag ska palla städa en större längenhet då . haha . dock kan jag ju tänka som så, att hade jag haft en större lägenhet hade jag också haft bra garderober och andra ställen som jag kan slänga in min skit i mot vad jag har här.:D

Ligger och ska kika på regionala nyheter. Sedan blir det att kika på inlåst vid 9, bara måste se det . Efter det blir det att sova. Så att det blir helg någon gång :) Funderar på att kanske dra hem till mor å far i helgen. Men isf får min lilla snygging hänga med :) hehe. .. Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Är ledig ifrån babysimmet nu  denna helgen. Så får passa på att försöka göra något vettigt :)


Nu börjar de regionala nyheterna, så nu ska jag se vad som har hänt här runt om i länet. hehe..

Natti natti !

PUSS


7 Oktober

Denna dagen har varit bra, har varit på jobbet och arbetat för fullt. =) Har också varit inne på Willys som just öppnats här idag. Köpte lite frukost till morgon dagen och lite naturgodis. 
Ska boka biljetter imorgon till Arvingarna som kommer vara här i eksjö den 30 :) trevligt , trevligt :)

Åh, nu ligger jag här i min säng under täcket och fryser som ett djur . Fast, det är ju faktiskt inte sålänge som jag behöver göra det. Eftersom att min snygging snart kommer hit och sover hos mig inatt. Kanske man kan få lite värme iaf, om man är tillräckligt snäll ^^ hihi...

Natti Natti =)





Jag vet,jag ser väldigt naken ut, men herregud, man duschar väl någon gång :)


Partaj helg

Problemet som jag har haft just idag är att få tag på hockeybiljett till Färjestad & HV. Finns ju bara sittplatser, men jag vill ha en ståplats om jag ska gå!! Så det har jag spenderat lite tid på att försöka fixa. Dock är jag som alltid annars, sent ute. haha .. skylla sig själv heter det då xD

Annars har det gått superbra på jobbet idag :) Trivs verkligen med mina arbetskollegor och om jag ska vara lite ful. Så hoppas jag att jag får vara kvar där :) hehe.. *ta det inte personligt*

Helgen som var hade jag det super trevligt! Har hjälpt till med att duka fram lite lunch och under söndagsmorgonen lite frukost till sveriges livräddare. Alltså, folk från lite olika ställen runt om i sverige. Mycket trevliga människor har jag stött på ångrar det inte. Dock hade jag väl kanske skippat att servera frukosten på morgonen där. hehe. Eftersom att jag var på ett väldigt mysigt arrangemang på kvällen tillsammans med alla livräddare. Dom spexade och sjöng å hade sig. Man ska ju vara ärlig, så måste ju säga att jag trodde inte att det skulle vara så kul som det faktiskt var :) Jag skrattade så dant att jag fick ont i magen vid vissa stunder :) skulle aldrig tveka att vara med ännu engång.

Efter serveringen av frukosten till folket blev det att diska och städa lite i lokalen. Gick snabbt och smidigt. Så då var det några timmar kvar innan jag skulle börja på med min babysimning. Så jag bad snyggingen själv att komma till simhallen och ta en fika med mig. Sedan blev det bara en massa mys framför tvn :) Med lite godis med förståss :)

Så har min helg sett ut!
Dock har det ju sina sidor också, är trött idag och själv åh skylla med antar jag. haha..

Byebye:)