16 November

Nu har jag inte skrivit i min blogg på väldigt länge. Det är väl kanske dags för att göra det tror jag :) Vad har hänt i mitt liv sen senast ?!

Börjat åka på  hockeymatcher :) åh, hur kan detta komma sig. Jo, en söting till pojkvän som är über intresserad av det. Så då hänger man ju med ibland. Fast måste ju tillägga att det är rätt kul =)

Arbetet rullar på för fullt. Har nu även kommit in på ännu ett assistansboende som jag hoppar in på  eftermiddagskvällarna. Mycket trevligt! Önskar och hoppas att jag får fortsätta på mitt DC även efter nyår, får försöka skriva ett super bra CV:)

Babysimmet rullar på det också, ska iväg nu i helgen lördag söndag för att planera nästa terminsupplägg på det hela. Kommer bli kul, men mycket arbete.

Har just varit inne i duschen och rakat benen. Det var superskönt med en varm dusch. Dock blev jag en aning chockad när jag ligger i sängen under täcket och helt plötsligt ringer det på dörren och någon låset upp den. Snacka om att jag blev rädd! In kommer min hyresvärd som skulle kolla in mitt kylskåp så det fungerade. hehe...

Men nu blire lite mer tvtittande sedan blire att sova :) 

natti, natti! :)

4 NOVEMBER

Nu var det ett tag sen man skrev igen. Det blir inte mycket skrivande i denna blogg längre har så fullt upp med annat. hehe.. Men iaf, jag har försökt gå in lite mer i träningslivet nu :) Mycket skönt må jag säga. Jag har börjat gymma och gå på vattengympa. Mycket härligt :) Fitness 2010!!

Nu har jag semester... Tääänk, betald semester helt otroligt! :) hehe.. Igår efter arbetet åkte jag till min love i sävsjö och hälsade på lite. Vi fixade tacos och kikade på film och det var mys :)
Idag drog jag hem till mor och far :) pappsen fyller år imorgon, så han fick sin present idag. En biljett till Buddy Holly Musical i jkpg. och sedan fick han också en farsdag present med en massa lotter. Och rötägget vann självklart 50 spänn.. hehe..

Ikväll har jag hjälp mamma lite, hon har haft ett party med lite smått och gott. Var en tjej från vetlanda som kom och visade upp lite vasar, skålar och annat mysigt som man kan ha i sitt hem. Jag beställde en skål som var format som ett hjärta, sedan en typ tallrik som man kan ställa ljus på :) Sedan fick jag köpa ett fyndpaket för 149 kronor som jag också har beställt. Så får se om det kan bli någon julklapp till nån av mina nära och kära :) Annars får jag väl ta det själv :)

Imorgon är det dags för hockey igen tillsammans med Henke och hans far. Mycket trevligt måste jag säga. Och som de flesta dagarna innan hockeyn, så ska vi käka mat tillsammans med henkes far och mor. *trevligt* Eftersom att jag inte tycker om ärtsoppa så hade de godingarna ändrat sitt matschema för min skull. Så himla goooa är dom ! <3


Fredag blir det arbete igen och åka till love! :) Vi ska bada i sävsjö simhall har jag bestämt :D tihii...Men det kommer nog bli aset bra :)

Men nu blir det nog att sova lite så man pallar :)

natti natti!






P.S Kiss to my love :)