26 Februari

Idag är jag den gladaste Emelie som man kan möta på tror jag :) Ikväll har jag varit och arbetat på ett gammalt ställe, det var riktigt skoj att komma dit igen :)

Jag har fått ytterliggare fem dagar att arbeta och då blir det natt. Det ska bli intressant. Har aldrig jobbat natt på det stället innan :)

Sedan imorgon så ska jag gå bredvid på morgonen på ett annat ställe :) Göttit :)
Var också uppe och skrev in mig som vikarie på särgymnasiet kommer bli mysigt att få vara där lite också :)
Sedan har jag tagit kontakt med en brud idag så att jag kan bli kontaktperson. Har skickat iväg lite information om mig själv till henne nu innan ikväll. Så får hoppas att hon hittar någon som  min personkemi passar ihop med.:D Många bollar i luften, jag vet ! Men jag vill testa och vill veta om det är något för mig och absolut såklart så vill jag ju också ha pengar.

Men det ska verkligen bli super intressant :) Och dunderkul !! =)

Sedan nu på fredag vet jag inte riktigt om jag ska åka till killen i sävsjö, eller om man ska ta och vara kvar här hemma och kanske umgås med brudarna . Torsdag blir det iaf hockey hemma hos killens farsa och morsa och lunch :) hehe... Sååå mysigt ! :) Åh på söndag äre dags för babysim :)

Men nu blir det att sova, för nu är jag trött ! Natti natti !

25 januari

Ytterliggare en helg har gått och jag har hunnit med en jävla massa. Dock ingenting i min lägenhet, men det får bli till veckan.

I fredags var jag och älski hemma hos mig och bara tog det lungt. Det var grymt skönt ! Loooove var en aning trött så jag gick till Willys och handlade lite godis. När jag sedan kom hem och la det i fejjan på han vaknade han till ordentligt. haha.. Så sött (A)

Lördagen spenderades på hockey i jönköping. Vi kikade på LHC och HV :) hehe... riktigt skoj ! :) Många som inte gillade domarn och skrek en himla massa. Men, men..Frukost hemma hos henkes föräldrar .hehe. blir så om man sover länge.

Lördagskvällen drog vi hem till min mor och far och sov över. Sedan var vi iväg på bugg idag , sketa kul är det verkligen :) Fick med oss Mulle också, trodde aldrig att han skulle hänga med. Men det gjorde han :) Så nästa söndag då jag har babysim får pojkarna åka själva. hehe..
Jag & älski har tagit hand om hans kära fiskar med ikväll, har rengjort i akvariumet :) Skojsigt vare :) Men nästa gång blir det att skrubba varenda sten...mohahah...

Imorgon blire dags för arbete igen, känns super duper kul. Dock är det sista veckan på mitt 6 månaders vikariat. Så man får väl ta och sörja lite denna veckan oxå. Men får hålla tummarna för att dom ringer snart igen om att de vill ha hjälp :)

Har fått in lite arbete nu till februari. Känns super skönt ! Lite nätter och dagar, =) Sedan ska jag gå och skriva in mig på ett nytt ställe också :) Så det blir nog sketa bra :)

Nu ska jag ta och sova lite tror jag. Så man orkar upp till bussen senare idag :)

18 Januari 2010

Nytt år, Nya tag !!


Nu är resan klappad och klar till augusti. Nu är det bara kvar att packa resväskan och betala in de sista pengarna.*härligt*

Idag ska det snart bli arbete. Sitter just nu i sävsjö och väntar på att bussen ska gå.

Jag och älski var på buggkurs igår. Väldigt kul :) dansstegen satt fast ordentligt i huvudet, för jag har till och med drömt om de inatt.haha...Sedan blev det mat hemma hos mor och far så gott så :)

Snart blir det hockey igen, på torsdag spelar HV mot Linköping. Får hoppas att det blir lite fart på att, så det är någonting att se på :)

Vad ska man hitta på idag när man kommer hem ifrån arbetet då?! Ja, det återstår väl att se när man kommer hem. Om man orkar något. hehe..

Byebye , ha en super bra dag allla !

2 Januari 2010

Nu är vi inne i år 2010, shit vad tiden går snabbt :)

Nyårsafton spenderades hemma hos mor och far i Ingatorp. Var en lugn nyårsafton med lite badtunna och öl. Mycket mysigt!

Sitter just nu och kikar lite på tv medans mitt gullefjun ligger och sover. Han gick ju inte och la sig förrens klockan 4 imorse. Så då får man ju faktiskt skylla sig själv lite. hehe... Fast, det var väl ett svar på att det var skönt i badtunnan :) hehe...

Senare idag ska mitt hjärta iväg på hockey med sin far. Tyvärr, så fanns det ju inga biljetter kvar till mig . :( Men ska ju med på nästa match så det ska bli skoj :) Så jag får väl se vad jag ska hitta på här hemma, time for cleaning...kanske... Om jag orkar d.v.s.

Men nu blir det att stänga av datorn och tv för att sova tror jag.Är en aning trött jag med, trots att jag inte var uppe såvidare sent på nyårsafton.

Bulgarien i augusti. Jenny skulle egentligen följa med mig dit, men Henke får följa med istället. Som tur är, så är hon ju inte som vissa andra, som blir sura och ber en fara och flyga. Utan mer förstående. Så nu är det bara att försöka ändra namnet på min sovpartner i mitt dubbelrum ;P hehe... höhö, tänk inget snuskigt för faasen !!! :O

Natti , natti !

Gott Nytt År på Er Alla!