21 juli

hej hej ,
nu har det hänt en hel del i mitt liv måste jag ju bara tala om :)

 

Countryfestivalen i Ydre
, OMG, verkligen dagar att minnas, speciellt natten till söndagen. Har aldrig sett min morsa uppe på en scen, men efter mycket om och men så fick jag se henne där. haha..


Har varit på Sonisphere och kikat på metallica, dead by april och såklart the hives :) Fett nice vare, för att aldrig ha sett något utav banden innan :) Sjukt skojsigt folk! Jag trodde aldrig att man kunde ha det så kul, genom att bara springa runt där själv. =) Men mycket folk träffade jag & pratade med och en hel del folk som jag faktiskt har saknat i min närhet :D Det ni ;) Speciellt dig, du vet vem :)
 

Har också börjat jobba som ett as på jobbet. Vi har haft en hel del kaos nu, sen man började arbeta på sommarschemat. Men som sagt, lärdom blir det ju aldrig för mycket av. Eftersom att jag har varit på samma ställe förra året så får man ju ha lite extra ansvar. Och det är just det som kan göra mig lite allt för nervös. Men, men, det funkar väl det med. Såfort man lärt sig med alla dubbla mediciner & grejer.
 
Äntligen hittat mig ett regnställ, 250 spänn för en splitter ny jacka och regnbrallor som egentligen skulle gått på ca 2000 spänn. Det ni, det kan man verkligen snacka om nice ! Så äntligen har jag det!


Eksjö Stadsfest är också fixat nu . Har köpt tvådagarsbiljetter till det, så backyard babies :) Här kommer jag ;P haha..
 

Nu är det verkligen fullt upp med arbete fram till 2 veckan i augusti, men det känns rätt gött ändå att veta vad man ska göra. Men skulle ju absolut inte tacka nej till, lite mer lediga dagar om man säger så :) hehe.
 
Alwan (systerdotter) & Andreas (syrrans sambo) fyllde ju år med, men kunde ju tyvärr inte komma på tårta och inte heller lämna någon present eftersom jag jobbade :(

Åh,just nu känner jag mig verkligen sjukt pank igen på riktigt. Jag har just nu, typ 70 spänn att leva på fram till lönen.(28 juli)haha lyckat! *not* Men har ju shoppat mat, så jag klarar mig iaf! *thinking*

Men fortfarande har jag sjukt dåligt samvete över, att jag inte har haft tid att träffa mina vänner som bor utanför detta område. Men det får väl bli efter jag fått den FETA lönen! Dock ska jag ju spara en hel del till en resa som ska bli nästa år. Men, har ju börjat spara nåra små 50 öringar å så . Kanske jag lyckas komma någonstans med iaf. Göteborg kanske i bästa fall. haha..
 
O-ringen har börjat & det är sjukt mycket folk i eksjö. Rätt skojsigt, dock jobbar man ju varje dag, så man hinner inte njuta så mycket av allt folk direkt. Men det är väl bra på sitt sätt och dåligt på ett annat. Men,men. that's it !

Mjaa, nu måste jag börja tänka på morgondagen där ett 15 timmarspass på jobbet väntar!

Natti Natti!

12 juli 00:10

ja, vad säger man... Helgen har varit underbar har spenderat mycket tid med mor & far och även med Jenny.

Jenny som faktiskt har varit kvar som min bästa vän sen skördedagis. Det är helt otroligt, jag orkar inte ens räkna hur många år det är. Men många är det iaf! & det är jag sjukt glad över! Även att vi har haft grabbgnäll och mobbat ut varandra. Så har vi faktiskt ändå hittat varandra på riktigt! Vi kan acceptera varandra, för att vi inte alltid kan höra av oss varje vecka till varandra. Eftersom att hon bor i linköping, är det ju faktiskt inte så lätt alltid. Hon har jobb å jag har jobb. Ja, vi hörs inte så ofta. Men för det tjurar varken hon eller ja ihop. Det är underbart att en vänskap kan vara så sjukt bra som den är!

Ikväll har mor å far & jag suttit ute och kikat på när en granne fått storbesök. Mycket trevligt måste jag säga. Fast samtidigt lite läskigt också. hehe..

Fredags kvällen, tack sjukt mycket för att ni kom! Trodde seriöst aldrig att det skulle hända. Trodde att jag skulle få sitta själv med mamma och pappa eller något. Men jag hade fel.

Pjåtor, tack sjukt jävla mycket för att du bara ens tittade förbi! Seriöst,var hur längesen som helst vi snackade. Trodde inte att du skulle komma, men var otroligt skoj att du bara tog dig den tiden och kikade förbi. Bara det gjorde mig lycklig!

Jag avslutar som de flesta brukar göra.

Äkta vänskap vet man alltid och märker man alltid vilka det är ! TACK för att ni finns!<3

7 Juli

Ja, vad säger man ?! Underbara kompisar man har !! Var hos Sandra igår med Gina & en massa annat folk. Var egentligen meningen att vi skulle vara i vildparken & spela lite brännboll och så. Men trots det tråkiga vädret så blev det inställt.

Istället erbjuder sig sandra hästen att vi kunde vara hemma hos henne. *underbaring*
Så vi satt & snuttade lite på piggelin och snackade med lite folk. Mycket trevligt, jag blev själv chockad över att det kom så många dit. =) Men sjukt kul!

 Andreas & Kent kom dit också.skojsigt! =)

Vi sjöng lite kareoke & spelade singstar . Men runt tolv hugget antar jag att det var. Så kom det förbi två poliser utanför Sandras uteplats tillsammans med en hund. & bad oss dämpa oss lite.hihi. Åh , underbara som vi är. Så sänkte vi musiken på engång =)

Klantiga lilla jag råkade ju krossa ett grodglas för Sandra, men ska köpa ett nytt glas med en groda på till henne någon dag =) haha..

Idag har vi städat Sandras lägenhet iaf efter det hela. & ätit god spaghetti med köttfärssås. Myyyys!

Men nu ska jag bara ligga här å slappa lite i sängen min och kanske gå ut på en promenad sen lite senare.

puss&kram på er !




6 juli

Ja, nu är man då systemmyndig & vuxen ;P hehe, härligt värre!

Igår kom jag hem från en sjukt underbart trevlig festival måste jag säga. Den är verkligen minnesvärd =) Erik fick upp min kära mor på scenen. haha, det trodde jag verkligen aldrig. Morsan sjöng, för första gången i kareoke tältet ! hehe , en stor fin ros till henne alltså :)

Åh på tal om min pappa, så skulle han och jag sjunga en låt tillsammans. Men jag lurade han :) så han fick sjunga själv ...hihi, men han sjunger den låten som bäst ensam, eftersom att låten sitter  i ryggmärgen på han.

I torsdags firade vi med tårta hemma också , mycket mysigt med familjen :)
Jag bjöd på lite glass och maränger på jobbet :) tycker helt klart att dom var värda det =) Skickade också iväg ett paket med glass till ett annat arbetsställe. Jag är sååå generööös. haha.

Men nu är jag sjukt trött måste jag säga. så nu blir det att sova :)

Lite saker jag fick på min 20 års dag föressten :)
*gratis inträde på countryfestivalen m.tillbehör
* handdukar
* presentkort (så jag kan köpa nya gardiner)
* sängkläder
* En målad katt typ, med mitt stjärntecken på.

Tack så sjukt mycket ! =)

P.S. Måste säga att det var grymt skoj att ni tittade upp till countryfestivalen Jenny, Erik & Mulle. Sjukt skoj hade vi verkligen!

Typiska saker jag gör/har gjort

Hur jag är i allmänhet:
* Hälsar på allt & alla
* flummar
* oftast glad

Klantiga saker jag gör/har gjort.

* tappat bort plånbok, trosor & mobiler
* knackat på människors ryggar, som jag trott varit någon jag känner.
* sjungt på bussen till låtarna i mina hörlurar. (Så det hörts, utan att jag själv tänkt på det.)
* tappade byxorna när jag skulle vara tomte en gång
* Gått runt i morgonrock och halmhatt genom ingatorp
* badat näck

Ni har säkert redan börjat undra vad jag är för någon idiot eller nått.haha..
Som sagt, bjuder bara på  mig själv =)

*klappat till mig själv med ett brännbollsrack eller vad det heter, i fejjan när jag skulle skicka iväg bollen.
* skickade iväg en fotboll fel och bröt fotleden
 * tagit av mig trosorna i sömnen, lyckas med det ni!! haha.. kommer du ihåg det ?!

aja, nu får ni inte veta mer saker, nu vet ni nog det mesta om mig.
Vad jag har hittat på under min tid innan 20 års ålder.haha..

1 juli men skriven om 30 juni

Nu är jag uppe sådär sent igen, som jag egentligen absolut inte ska vara.  Men som sagt, jag lär mig aldrig. Kanske får jag lite mer vett när jag fyllt 20 :D haha....Det är ju som sagt bara 4 dagar kvar nu & på riktigt så längtar jag . Visst, 20 år inte en sisådär jätte stor ålder egentligen. men, men...

så idag har jag arbetat lite. Har också tvättat lite, så man har lite kläder till countryfestivalen i helgen :) Spenderat lite tid med Sandra hästen och även mött på Sandra renen på stan =) trevligt !

Imorgon ska jag hem efter jobbet och packa ned alla kläder å grejer som jag ska ha med mig .Sedan blir det väl att försöka komma i säng någorlunda tidigt iaf. Eftersom att jag ska parta loss hela helgen & även palla med familjen på torsdagkvällen.haha...

Natti, natti :) Puss& kjaaamas