Thinking....

Tänk så jävla bra liv man kan ha egentligen!
Visst, det finns alltid små pusselbitar man önskar att man hade.
 Men om man är positiv och vågar ta tag i sitt liv ordentligt, så sätter sig de där pusselbitarna sig på plats.
 När man minst anar det =)

Hela livet är ett pussel, det gäller att bygga upp det själv först. Sedan få hjälp av någon, som kan hjälpa till med dom sista bitarna.

*fasen så klok jag känner mig!*
Kan det vara vuxenpoängen som börjar växa ?! *haha*

Men nu är det dags att sova lite ,
så att de ekonomiska pusselbitarna binds ihop!

Natti natti!


21 September



Idag var jag på bio med denna bruden ;P Sandra Häst xD
" Flickan som lekte med elden"
Filmen tycker jag absolut var värd att se, men shit vad rädd jag blev vid en viss scen. haha. Både jag & Sandra hoppade till :D





Idag har jag annars bara arbetat :D
&
Imorgon blir det att gå upp tidigt, mkt mkt tidigt :( Ska iväg till hudläkarn en sväng. Men det kommer nog gå bra :D Hoppas dom tar bort skiten :D

Längtar bara till helgen :D Ska bli så mysigt :D

Puss&kläm


18 - 20 September

Härlig helg!

F
redagen spenderade man tillsammans med sina härliga arbetskamrater ute hos Karin :) det var verkligen super trevligt! & man såg många dundersköna sidor hos dom som man inte ser på arbetet.
Måste tacka ännu engång för den underbara trevliga kvällen & för att jag fick hänga med och dela den kvällen tillsammans med gulliga er!

Lördags morgonen klockan 08:30 ca satt jag i simhallspoolen och övade sånger inför babysimmet som kommer börja nu på söndag. Det kommer bli spännande och en stor utmaning måste jag säga. Men kul! =)

Eftermiddagen tillbringade jag hemma hos mor & far tillsammans med deras kära vänner & en liten gullegull =) Vi allesammans käkade först lite grillat och sedan blev det lite smått & gott.Sedan till sist blev det lite snapssånger och kräftor :) Mycket skojsigt måste jag säga.

Söndag
Vaknade sisådär 08:30 men låg kvar till iaf 11 :) Superskönt! Käkade lite frukost kokta ägg & annat smått & gott :) Kikade på lite repriser från Idol 2009. Sedan blev det en liten promenad bort till möbelskavanken för & se om de hade något trevligt. Efter den promenaden blev det att åka ned till m-lund och köpa något mumsigt att trycka i magen. hehe.. Blev lite hamburgare xD
*inte nyttigt , jag vet. Men det är ju fasen söndag*

Åh, nu är det dags för ännu en ny arbetsvecka! Kommer dock ha fullt upp att tänka på hela veckan så får väl se vad som händer utöver det om man säger så.

Måndag arbeta + bio
Tisdag läkarbesök + arbeta
Onsdag arbeta hela dagen
Torsdag arbeta + barn HLR
Fredag arbeta + åka till sävsjö
Lördag åka & fira kusinen eftersom hon fyllt år
Söndag Premiär för babysimmet =)

Någon som har ett schema som är mer proppat än mitt ? :D

Natti natti :D


11 - 13 september

I Fredags slutade jag jobbet, så skönt med lite ledighet ännu engång :) Jag cyklade hem och packade min väska för att sedan dra iväg till Sävsjö.

Var i sävsjö hela helgen & bara hade det allmänt trevligt & mysigt =)

Idag söndag var jag iväg på hockey tillsammans med Henke & hans far. Var sjukt skoj måste jag tala om . Jag är inte intresserad av sport egentligen, men tänkte ta min chans att hänga med när det var gratis inträde. Det kan jag lova att jag inte ångrar! Så kul som jag hade det och så många skratt och kända ansikten jag träffade på. Det slår ingenting på länge kan jag lova.

TACK, för denna helg!

Imorgon blir det att arbeta, sedan på fredag blir det att åka hem till en arbetskamrat & hälsa på.
Det ska verkligen bli super kul! Blev hur glad som helst när jag fick förfrågan om jag ville hänka på.
Tack *bamsekram*

Men nu är det dags att sova så man orkar opp!

kram & godnatt


6 September

Hemkommen ifrån Linköping nu då från babysimsutbildningen! Härligt värre måste jag säga. Mycket givande dagar, bättre dagar än dom dagarna som vi var i växjö iaf. En hur goo "teacher" som helst! Sjukt duktig kvinna som verkligen vet vad hon snackar om.

Så har man testat på spikmatta också, ingenting som jag kommer vilja ha att sova på i sängen iaf . Ställde mig på den med båda fötterna och cirkulationen i kroppen bara varvade på. Man kände på engång hur värmen bara steg sig i kroppen. Läskigt! hehe..

Imorgon är det arbete ännu engång, härligt! =)

Nu ska jag sova, natti natti!

Eksjö Stadsfest m.m.

Hallå där igen!
Nu har jag inte uppdaterat min blogg på ett tag, så är nog kanske dags fört nu :)

Det har hänt mycket i mitt liv kan jag känna sen jag skrev här sist :)

Jag har varit på Eksjö Stadsfest där jag träffade många trevliga människor! Kollat på E.M.D, Alcazar, Scotts och såklart Backyard Babies. Hur skoj som helst ! Får verkligen inte glömma att nämna Eksjös Svängäng så himla duktiga!
Hade också ett par polare som tältade på trädgården här, hehe.. Härligt när det regnade som det gjorde, men dom pallade det. haha..

Sedan har jag tackat nej till mina varannan helg som jag hade innan. Eftersom att jag nu fått en tjänst året ut, då jag ska arbeta på ett dagcenter. En verksamhet som jag gjorde praktik på i slutet av min gymnasieutbildning.
http://www.linnean.nu/
Där kan ni gå in och ta en extra liten titt för er som är intresserade, ett väldigt mysigt ställe!
Så det betyder att jag enbart kommer att arbeta dagtid, dock behöver jag lite fler timmar för att komma upp till en heltid. Men jag får hoppas att andra ställen kan behöva mig på helgerna.

Babysim håller jag fortfarande på med, nu på torsdag ska jag iväg på utbildning i Linköping. Så jag får instruera föräldrarna hur det ska göra med sina barn. Det ska bli intressant dock kommer det vara som korvstoppning eftersom hela utbildningen är på 3 dagar enbart. Men det ska vi nog ta och lösa!

Jag har färgat håret, Sandra Häst hjälpte mig att färga håret blev sjukt bra faktiskt :) Har också varit och klippt mig, bild kommer längre ned.

Annars så lever jag ett väldigt trevligt och intressant liv måste jag säga! haha, går väl att diskuteras som sagt, men man får tolka det som man själv vill :)

Natti , natti!

Här hittade jag visst två kort på mig, inte så bra bilder dock, men som sagt.
Jag är ju inte rädd för att bjuda på mig själv ! Som många redan vet =)