23 augusti


Fredag: jobbade
Lördag: Jobbade 
Söndag: Jobbade sedan blev det bio med en super go människa, gissa vem om ni kan :) Klarar ni inte ;P Sedan blev det en promenad med Sandra hästen :)

 NY VECKA!

Måndag: arbeta igen :)
Tisdag: tvätta & städa
Onsdag: troligen åka hem till mor å far en sväng
Torsdag: Hörde talas någon om att jag skulle vara med Gina och nåra, men får se.
Fredag: KLIPPA MIG!! & Stadsfesten
Lördag: Stadsfesten
Söndag: SOVA:)

Denna bilden bjuder jag på idag eftersom att jag är sjukt glad :D





Fast, det syns inte på bilden att jag är så glad direkt! haha..

PUSSPUSS:)

Besatt av horoskop!

Kräftans egenskaper - stjärntecken

Kräftor är av mycket emotionell natur och de känsliga för hudkontakt. I det offentliga kan de låtstas vara coola och distansierande, men de är verkligen mycket mjuka och kärleksfulla. För dem är det viktigt att ha djupa känslor för sin älskare/älskarinna, för dem är sex ett emotionellt band mellan två parter. Kräftor har stora humörssvängningar och de är mycket hämndlystna och långsinta. De kan inte acceptera otrohet då sex är mer än en fysisk tillfredställelse, för dem är det ett emotionellt engagemang.
Stjärntecken:Kräftan
Datum:22/6 - 22/7
Plats i zodiak:Fjärde
Planet:Månen
Element:Vatten
Bra egenskaper Kräftan:Vänlig, kärleksfull, livlig fantasi och sympatisk.
Dåliga egenskaper Kräftan:Osäker, lättstött, känslig och slarvig.
Kvalitet:Ledande
Polaritet:Negativ
Passar bra med:Jungfrun, Skorpionen och Stenbocken.
Passar dåligt med:Lejonet, Vågen och Skytten.


Jag måste ju hålla med lite om texten där längst upp att det stämmer in ganska så bra!

Stjärntecken Kräftan

22/6-22/7
Latin: Cancer
Element: vatten
  Tillstånd: kardinal
    Motto: "jag känner" 
Härskare: månen
 Exalterad: Venus
   Nyckelord: känsloliv

Kräftan är det traditionellt sett moderliga tecknet. Den som bryr sig om och fäster sig vid, som ömmar för och tar det försiktigt.Det är känslolivets tecken, de mjuka känslorna. Att vårda och bekymra sig om, att ta hänsyn till och känna efter. Kräftan lever i det näraliggande och är knuten till det med många känsloband.
Hem och familj och de allra närmaste. Godmodighet och välvilja.Man bör minnas att Kräftan är ett kardinalt tecken, varför de mjuka känslorna har en tendens att dominera omgivningen. För Kräftan styrs tillvaron av känslor och därför bör känslorna styra  världen. Den som beskyddar väntar inte på att efterfrågas, utan tränger sig på och lägger beslag på de beskyddade.             
Kräftan säger till exempel gärna:"Hur mår du?" eller"Jo, men jag bryr mig ju om!"
Eftersom du är en omtänksam person, söker du dig till människovårdande yrken,alternativt något kreativt verksamhetsområde där din fantasi och din skapar kraft kommer till användning.Du är en aning nyckfull i kärlek. Ena dagen kärleksfull mot din partner och nästatotalt ointresserad. Du kräver romantik för att hålla kärleken vid liv.Du ger av din kärlek på dina villkor och kräver total trohet.

Stämmer allting in på mig ? Det mesta tycker jag nog ! =)

Ohlalaaaaaa

Räggerfest har man varit på i helgen i Pilabo. Lika trevligt att komma dit för varje gång, där har jag aldrig det tråkigt vill jag lova :)
Fick tag i namnet på en sjukt bra låt Teenscats - Elisabeth. Ohja, jag gillar den, så klaga inte :) ja, jag veeet jag  är uuuung, men vaddå?! Den kan väl vara bra för det ???! Lyssna på den så kan jag lova att den kommer att fasta i din hjärna med :) haha..

Har också varit på babysimsmöte igen :) Åh, nu börjar det klarna upp sig för oss. Nu ska man snart iväg på utbildning  igen. En utbildning som får oss helt totalt utbildade på 3 dagar. Allt i ett! SKÖNT! Men det värsta är att jag har arbete två av dagarna, så får hoppas att man kan lösa det på nåe vis. Dock tror jag inte att det ska vara nåra problem, men i värsta fall stannar jag helt klart hemma och jobbar. Eftersom mitt babysim bara är ideéllt.

Så den 13-15 September säger jag! *HEJ LINKÖPING*  då ska man akta sig i stan ;P ^^

Sedan ska man väl berätta smaskiga detaljer om mig med. De som inte träffar mig så ofta brukar ju vilja veta sådant, som pojkvän och kärlek å vad allt nu heter. Men ni kan vara luuugna , det är lungt på den fronten. Raggar gör man ju såklart eller flirtar som det heter. Men ingen som har lyckats fastna på kroken än ;P

Mja,nu ska jag ta & kolla läget lite i min almanacka sen blir det till att sova :)

Natti!


3 Augusti

JA, nu har nästan hela sommaren gått och jag har inte hunnit uppdatera denna bloggen.
 Fast, det har ju sina orsaker absolut.
Jag har sommarjobbat hela sommarn & det har varit sjukt lärorikt och otroligt roligt. Som många kanske redan vet, så var jag på samma ställe som förra året. Alltså på ett gruppboende för utv.störda. Man lär sig allt mer och mer desto längre tid man är där. Och man får aldrig gå igenom en enda dag som är lik den andra. Det är amaaaaziiing!
Så tack alla andra kära sommarvikarier, ni har arbetat på super bra måste jag säga!!

Vad är det mer som har hänt under min sommar, det har jag redan skrivit lite om som ni kan läsa längre ned under detta inlägg förståss.

Har som sagt inte hunnit umgås så mycket med mina kära  vänner, men vänta ni ! Det kommer nu efter sommarn!!

Nu ska jag ta å bädda ned mig under täcket, eftersom att jag har 6 dagar kvar på arbetet som ska slutföras. Som man bör vara rejält pigg & alert inför !

Puss&natti