Jag har fått NOG NU!!!

Jag vill inte ha mer vinter nu, har fått nog av all den snö vi redan har !!Jag vill ha sommmmar !!

Har varit i Ingatorp lite i helgen hos mor och far. Mycket trevligt :) Åh, så var jag på buggkursen med, nu börjar ju faktiskt stegen att fastna i hjärnan. haha... Bra lixxom!!!

Har varit  och arbetat lite idag med , var hemma runt kvar över 9. Skönt :) Dock inte lika skönt att komma in i en kall lägenhet. Vanligtvis har min temperatur legat på en sidådär 23-24 grader. Men nu jävlar var den nere på 15 grader. Då snackar man om att det är kallt verkligen. Brukar liggar på 17 ibland, men har legat för det mesta nu på 23-24. Uscha mig!!! Så sitter här nu med strumporna på mig som jag ska sova med inatt. Uscha!!!

Man skulle ju ta och flytta till hus egentligen så man kan elda själv hur varmt man vill ha det. hehe... Men fasen, måste lära mig att elda ordentligt först. haha... Försökte få fyr hemma hos mor och far. Det tog mig 3 braständare och en massa tidningspapper för att jag skulle kunna lyckas. Plus en sisådär halvtimma för att kunna få det att verkligen brinna. hahaha....Men en annan lägenhet skulle ju inte vara dumt med lite mer värme i åtminstone. Och nån att värma sig emot har jag definitivt inte emot heller. Älskling, kom hit nu jag fryyyyyser!!


NU blir det att försöka sova lite tror jag. Så jag orkar upp och jobba imorgon igen.

Natti natti! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback